Playtech is well-known company and its trusted sites can be found here

Garderobă de tranziție

Primul lucru de care ai nevoie toamna este de o garderobă tranzițională plină de stil. Acest gen de piese vestimentare se potrivesc la începutul toamnei, pe la mijlocul primăverii și chiar la începutul iernii. Alege un sacou în stil militar din lână, într-adevăr este o piesă versatilă. Este una dintre piesele pe care o porți purta cu diferite ocazii,pe timpul zilei cu blugi și seara cu o rochie vaporoasă.

Transitional Wardrobe

O pereche bună de ghete sunt o necesitate absolută toamna. Trebuie să te simțiu confortabil și foarte stilată astunci când vei păși îngândurată prin frunzele umede și colorate ale toamnei. Optează pentru o pereche de ghete negre, ca să fii sigură că le poți asorta la absolut orice fel de ținută. Modelul de cizme Chelsea fac echipă minunată  cu o rochie vaporoasă și ciorapi lungi din lână.

Un cardigan bun este un element esențial pentru vremea rece – îți permite să porți orice, să te simți seducătoare și să păstrezi cofortul în același timp. Un cardigan din bumbac și cașmir este articolul perfect pentru a transforma zilele reci de toamnă într-unele foarte placute, întrucât cașmirul este genul de material care seduce de la prima atingere.

Transitional WardrobeTot de ce mai ai nevoie sunt accesoriile. Îți recomand cu drag un model de eșarfă cu imprimeu tartan.  Îți va ține de cald și va adăuga acel strop de culoare și stil de care are nevoie orice ținută. Cel mai important lucru legat de articolele vestimentare enumerate mai sus este faptul că acestea pot fi purtate împreună! Alege piese de care să te îndrăgostești de fiecare dată când le porți și îți vei da seama cât de important este să fii inspirată atunci când îți concepi garderoba de toamnă!

Posted in Hot Style & Hot Trends, La Redoute etc, Sfaturi | Lasă un comentariu

Toamna se poartă pantalonii scurţi!

Cine spunea că pantalonii scurţi se poartă numai vara? O pereche de pantaloni scurţi din tweed sau catifea asortaţi cu dresuri negre mate şi botine sunt tot ce ţi-ai putea dori în Pantaloni scurti pentru femeisezonul de toamnă! Important este însă să le alegi lungimea potrivită!

- În sezonul rece pantalonii scurţi trebuie purtaţi cu dresuri ton în ton.

- Lungimea pantalonilor scurţi trebuie să fie direct proporţională cu vârsta. În anii dulcii tinereţi aceştia pot fi foarte scurţi, cu trecerea timpului pantalonii scurţi pot ajunge la lungimea până la genunchi.

- În dependenţă de înălţime şi tipologia siluetei trebuie să alegi şi lungimea pantalonilor scurţi. Dacă eşti mignonă şi silueta îţi permite poţi opta pentru un model scurt, lungimea maximă indicată fiind până la jumătatea coapsei.

Femeile înalte şi fără probleme de greutate îşi pot permite aproape orice model de pantaloni scurţi. Cele mai potrivite modele sunt cele până la jumătatea coapsei sau până la genunchi.

Pantalonii foarte scurţi nu prea se potrivesc pe femeile slabe. Alege o pereche de pantaloni de lungime medie şi mai largi.

Posted in Hot Style & Hot Trends, La Redoute etc, Tinuta zilei | Lasă un comentariu

Accesorii de succes

Accesoriile pot cu adevărat să modifice o ţinută. În bine sau în rău. Cum să ne accesorizăm pentru ca să îmbunătăţim orice ţinută?

Accessorise with success

Adăugă un strop de culoare şi textură ţinutei tale cu o geantă de tip  bowling din piele întoarsă.  Acesta este foarte înăpătoare, poate fi purtată pe umăr şi va putea cuprinde toate cele mai frumoase secrete ale tale. Este un pic diferită decât geanta neagră de dimensiuni medii şi are un avantaj datorită mânerelor duble. Acestea îţi permite să o porţi în mână sau pe umăr.

Accessorise with successSe poartă pălăriile cu boruri largi în acest sezon, iar fedora este cel mai indicat model. O pălărie care să ţi se potrivească poate fi cel mai minunat accesoriu pentru lunile de toamnă, nu numai că îţi fereşte părul de ploile toamnei, dar aduce şi o notă foarte chic ţinutei tale de fiecare dată.

Geanta matlasată va fi mereu la modă, din cauza celebrului stilul Chanel. Îmi place acest model datorită baretei lungi cu lanţ metalic – se va potrivi pentru toate ţinutele tale office şi de asemenea pentru ieşirile de seară.

Eșarfele sunt într-adevăr un accesoriu minune în garderoba de toamnă şi asta pentru că pe lângă culoare aduc şi posibilitatea modificării stilului, interpretând cât mai ingenios de fiecare dată utilizarea lor. O eșarfă imprimată va arata grozav cu un tricou simplu și blugi skinny, adăugând o notă de eleganţă.

Desigur, celebra Coco Chanel recomanda ca înainte de a ieși din casă, trebuie să scoţi de pe tine ultimul accesoriul pe care tocmai ţi l-ai pus, pentru că întotdeauna există riscul de a ne accesoriza în exces. Atâta timp însă cât respecţi aceste reguli simple niciodată nu vei da greş.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Posted in Hot Style & Hot Trends, La Redoute etc, Sfaturi, Tinuta zilei, Tinute | Lasă un comentariu