Playtech is well-known company and its trusted sites can be found here

Despre glamour

Termenul “glamour” a intrat în limbajul nostru la inceputul anilor ’90. Acesta îşi are originea în franţuzescul “glamour», care la un moment dat a prins din limba engleză  și este desigur o moşternire a filmului alb-negru. Într-adevăr, în “Hollywood”, în anii 20 și 30 au apărut un alt tip de actrițe – actrițe plin de farmec: misterioase, atractive și inaccesibile. Prin urmare, gama de negru și alb, argintiu este deosebit de caracteristică a acestui fenomen, care nu tolerează piesele mini și deschiderea. Este întotdeauna vorba despre haine misterioase, voal învăluită de mister; pentru că originea cuvântului englezesc “glamour» înseamnă de fapt”vrăjitorie”.

Ce înseamnă glamou-ul astăzi?

Totul depinde de lumina, care va fi subliniată de rochie. Dacă vrei să faci fotografie, și au nevoie de o modalitate de a afișa epoca, atunci când lumina este direcționată către o anumită rochie poate funcționa în mod corespunzător. Dar dacă vorbim despre recepție, codul vestimentar în care “Grand Soir” – o seară mare, aceasta rochie va luci  excesiv.

Alegerea corecta este o rochie care nu strălucește excesiv. Rochie adecvată în stilul de “glamour” vă permite nu numai să subliniaţi feminitatea siluetei, dar şi distincţia ţinutei.

- un mic secret: alegeţi sutiene fără bretele, care se lipesc de sâni şi devin practic invzibili pe sub haine, în timp ce zona decolteului arată senzaţional. Pentru că rochiile de tip glamour trebuie să cuprindă ca într-o îmbrăţişare pătimaşă silueta, să o răsfeţe în materiale satinate şi mătăsuri şi nimic nu trebuie să se întrevadă (bretele, mărginuţe).

Cum arată o ţinută office în stil glamour?

Eeste vorba despre o configurație destul de simplă, care poate combinată cu absolut orice, este important să diversificăm: o pălărie cu broderie specială, o broşă la reverul sacoului, geantă de mână, din material lăcuit de exemplu, o eșarfă, care adaugă culoare, ochelari de soare. Este o combinaţie de piese simplă, dar atât de specială dacă ţinem cont de regulile simple.

 

Posted in Hot Style & Hot Trends, La Redoute etc | Lasă un comentariu

Basca

Ce sunt rochiile, sau fustele basca? Ei bine, basca este parte din costumul spaniol. Abia mai apoi pricepuţii designeri francezi au preluat tendinţa şi au transformat-o în ceva extrem de rafinat, clasic si subtil. Această parte elegantă face parte acum din costume, fuste, rochii, sacouri, bluze şi chiar pantaloni. Este confercţionată din diverse materiale: catifea, ţestături cu imprimeu, dantele. Un model ales cu bun gust va adăuga garderobei stil şi rafinament.

La început basca răta ca şi acum: un volan larg, prins la poalele hainei. Mai tâziu în anii 80 basca a pierdut rapid teren în faţa dorinţei fetelor de a deveni tot mai subţir, dacă nu în realitate, măcar cu aajutorul hainelor. Apoi, designerii şi-au reaminit de acest frumos fel de a croi hainele şi basca a reapărut în colecţiile lui Christian Dior şi Balenciaga (originar din Spania).

Astăzi majoritatea caselor de modă preferă să adauge piese cu basca, ca pe un element de feminintate, rafinament, frumuseţe pură. Jacheta cu basca a devenit practic semnătura casei Dior. Basca de asemenea poate fi văzută în colecţiile Chanel, Givenchy, Jean Paul Gaultier, Nina Ricci, Preen, Proenza Schouler, Marc Jacobs, etc.

Credit foto: modniy.ru

Posted in Hot Style & Hot Trends, La Redoute etc | Lasă un comentariu

Sporty chic: bascheţii

Ce poate fi mai comod decât o pereche de bascheţi. Deseori ne spunem că dacă ar putea fi purtaţi cu piese vestimentare mai elegante, atunci ar fi tot ce ne-am putea dori mai bun într-o zi lungă de muncă. Dar, cine spunea că nu putem să-i purtăm cu ceva mai elegant? :) Moda evoluează sezon de sezon şi în ultimele prezentări designerii au “desprins” bascheţii de pământ, i-au urcat pe platforme şi i-au transformat în încălţăminte foarte chic, o alegere extrem de creativă pentru o ţinută deloc sport. Despre ce ţinute creative vorbesc? Disecăm subiectul împreună.

- Pentru început să desfiinţăm mitul că bascheţii nu sunt feminini. Nu e deloc adevărat. Aceştia pot fi purtaţi cu fustă, o alegere extrem de jucăuşă şi inspirată sunt fustele cloşate, fustele lalea şi chiar fustele de tip clopot. Ţinuta se completează perfect cu un tricou colorat. Sau, construieşte o ţinută foarte frumoasă, alegând o cămaşă albă, o pereche de pantaloni scurţi cu manşete şi o curea simplă în talie. Această ţinută se potriveşte cu o geantă micuţă, cu baretă lungă sau un rucsac. Se potrivesc la această ţinută în stil casual accesoriile mari.

Hanoracul şi bascheţii – prieteni pentru totdeauna! Un hanorac simplu, pantaloni negri şi bascheţi-ce combinaţie poate fi mai simplă, mai comodă şi mai fashion în acelaşi timp! Alege o pereche de pantaloni mai largi în partea de sus, mai strâmăţi la greznă, tenişi cu talpa joasă şi ca accesoriu un rucsac. Alegând accesoriile este bine să renunţi la cele masive, bărţări sau cercei mari, pentru că hanoracul va adăuga şi aşa volum, în plus vei căpăta o alură de … Bronx. Este suficient un inel mai mare din plastic colorat de exemplu. Genul acesta de ţinută te va duce cu gândul la anii studenţiei, or, stilul şcolăresc este foarte la modă în acest sezon.

Cine spunea că bascheţii nu pot face parte dintr-un ansamblu romantic? Poţi încălţa bascheţi cu platformă şi îi poţi purta cu o rochiţă vaporoasă, din voal fără niciun fel de problemă. Ca asociere, pe vreme mai răcoroasă le poţi purta adăugând o jachetă scurtă de blugi. În plus, bascheţii cu platformă se potrivesc de minune cu fustele scurte, în combinaţie cu un hanorac.

Mai pe scurt, bascheţii sunt cât se poate de universali şi pot fi purtaţi şi la birou, dacă nu există un dress-code foarte strict.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Posted in Hot Style & Hot Trends, La Redoute etc, Sfaturi, Tinute | Lasă un comentariu