Playtech is well-known company and its trusted sites can be found here

Street-style în accepţiunea Garance Doré

Când în 2006 Garance Doré şi-a deschis blogul nimeni, poate nici ea însăşi nu şi-ar fi putut prezice succesul. Conceput în franceză şi în engleză, blogul ei conţine o seamă de fotografii realizate de ea, foarte frumoase, pline de viaţă, filmuleţe, povestiri şi observaţii atente. A fost unul dintre primele bloguri care ne-a oferit ceea ce cunoaştem acum drept street-style.

French Style Icons – Garance Doré

Cum poţi să “furi” din stilul lui Garance? Alege o cămaşă neagră de denim, asorteaz-o cu fustă din lâniţă subţire şi o pereche de balerini. Cireaşa de pe tort-o geantă cu imprimeu leopard.

French Style Icons - Garance DoréDacă eşti genul de persoană care se simte bine numai şi numai în pantaloni scurţi, atunci modelele Mademoiselle R sunt cele recomandate de mine. Alege unii bej (ca cei purtaţi de Garance în poză) + un tricou cu mâneca 3/4 într-o culoare neutră sau strălucitoare şi o eşarfă în gama de culori care îţi construiesc deja ţinuta.

Accesoriile trebuie să rămână cât se poate de simple, nu ai nevoie de artificii, iar o pereche de balerini asortaţi cu cureaua sunt suficienţi. Dacă ai optat pentru o paletă de culori neutre îţi  poţi permite o curea cu imprimeu leopard.

Şi la sfârşit să-i dăm cuvântul chiar ei: “Ador să fac cumpărături online. Pentru că aici poţi găsi orice, chiar şi haine din sezonul trecut. Cumpărând online ai garanţia că nu te vei simţi prinsă în mijlocului unei isterii de modă şi o să cumperi ceva ce chiar îţi doreşti şi te reprezintă cu adevărat!”

Posted in Hot Style & Hot Trends, La Redoute etc, Sfaturi, Stilistul Raspunde | Lasă un comentariu

Cum să porţi stilul tropical în această vară?

Nu este nevoie de avion pentru a călători în cele mai exotice destinaţii. Adoptă stilul tropical şi el îţi va fi paşaportul de vacanţă pentru cele mai exotice destinaţii. Iată sfaturile mele pentru un asemenea look de succes.

525 1

Stilul tropical este îmbibat cu imprimeuri din cele mai exotice şi mai speciale: palmieri, ananaşi (fructe exotice în general), păsări colorate. În plus, toate sunt scăldate în nuanţe spumoase, viu colorate. Şi dacă piesele sunt colorate, acestea însoţesc croieli simple, drepte într-un look boem, structurat.

De bază:

- Maiouri: colorate, uşor de purtat cu fuste uni, sau pantaloni cu talie înaltă. Următoarea tendinţă must-have? Tricoul cu imprimeu ananas!

- Pantaloni şi pantaloni scurţi: alege salopeta cu pantalon scurt, este uşor de purtat şi confortabilă, în plus este un adevărat hit al acestui sezon, în cazul în care este decorată cu imprimeuri de palmieri şi orhidee. Poate fi uşor dezbrăcată şi eşti gata oricând de plajă!

525 2

- Rochii şi Fuste: sunt foarte potrivite fustele de tip pareo. Un hit absolut: fusta midi şi totul scurt croşetat.

Când too much este inamicul bunului gust:

- Moderează-ţi pornirile: trendul tropical este atât de uşor de însuşit, încât fiind a priori colorat avem tendinţa să punem pe noi tot soiul de accesorii. Ce e mult e mult! Dacă alegi o piesă în culori ţi imprimeuri tropicale trebuie să păstrezi restul cât se poate de simplu. Asortează imprimeurile colorate cu ceva foarte simplu, în culori uni, fără a mai adăuga altele noi ţinutei.

- Articole de evitat: îţi poţi permite totul cu acest stil tropical, cu excepţia… cămăşii în stil tropical. Sau şi mai corect spus- cu imprimeu hawaiian, este prea evidentă şi a devenit deja simbolul super-kitsch-ului.

525 3

- Imprimeuri potrivite: nu toate imprimeurile tropicale sunt bune de purtat. Alegerea momentului? Imprimeurile cu flamingo, ananas, palmieri şi flori tropicale. Poţi evita: coşurile cu fructe, nucile de cocos, papagalii şi pisicile sălbatice, cum sunt leii.

Stilul tropical? Un mod minunat de a călători, de îndată ce-l adopţi!

Posted in Hot Style & Hot Trends, La Redoute etc, Sfaturi, Tinuta zilei, Tinute | Lasă un comentariu

De purtat: Anne Weyburn

Colecţia Anne Weyburn cuprinde piese atemporale, care vor fi întotdeauna în topul preferinţelor de stil. Unele piese se transformă în investiţii, pentru că pot fi repurtate şi reasamblate în diverse moduri surprinzătoare. Pe acelea le numesc eu investiţii.

Top Picks Anne Weyburn

Bluza din imagine face parte dintre aceste piese. Poate fi purtată cu fustă creion, cu pantaloni drepţi sau cu blugi. Un şir simplu de mărgele cu perle este suficient pentru a o accesoriza.

Pentru o ţinută ai retro poţi alege această fantastică fustă de jacquard, este atât de Top Picks Anne Weyburnclasică încât trecerea timpului nu îi va afecta în niciun fel popularitatea. Poate fi purtată cu o bluză simplă sau tricou, pentru că aduce ceva din stilul anilor 60, reprezentaţi de simplitate. În plus, în acest sezon tendinţele anilor 60 sunt la mare căutare.

În final, toată lumea are nevoie de această pereche de balerini. Sunt realizaţi în cel mai clasic mod, materialul şi designul îi fac potriviţi pentru orice sezon şi pot fi asortaţi cu uşurinţă. Arată perfect cu o pereche de blugi şi un tricou în dungi Breton pentru un stil franţuzesc desăvârşit.

Care sunt piesele tale favorite din colecţia Anne Weyburn?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Posted in Hot Style & Hot Trends, La Redoute etc, Sfaturi, Stilistul Raspunde, Tinuta zilei | Lasă un comentariu