Playtech is well-known company and its trusted sites can be found here

Jacquemus: o stea a modei franțuzești în ascensiune

Tânărul designer francez a creat o capsulă pentru colecția de toamnă-iarnă 2014, creații structurate perfect, cu un croi special.

Jacquemus este creația lui Simon Porte, un tânăr de 24 de ani, originar din Provence, ideea îi vine în 2009, ca un omagiu adus mamei sale.

Acest tânăr creator este un veritabil autodidact. Acum creațiile sale sunt distribuite în peste 60 de buticuri foarte importante din Paris, Londra, New-York și Tokyo.

După trei participări excepționale la săptămânile de modă, creatorul adept al ținutelor structurate, al tonurilor uni, siluetelor sobre și croielor precise face acum parte, iată și din cei doisprezece finaliști ai premiilor LVMH, un concurs care vizează și recompensează tinerii creatori de modă.

Jeanne Damas

Este o bloggeriță faimoasă și reprezentanta colecției Jacquemus. Jeanne Damas este manechin, fashion icon și ambasadoarea marilor mărci vestimentare. Pentru Jacquemus ea este întruchiparea siluetei pariziene, a șarmului și a stilului acestui oraș al luminilor. Jeanne Damas este așadar muza colecției La Redoute + Jacquemus.

La Redoute și designerii

Începând cu 1969 La Redoute oferă un spațiu generos pentru creatorii de modă, spațiu în care se pot manifesta după bunul lor plac, spre deliciul publicului. Yves Saint Laurent, Christian Lacroix, Azzaro, Anthony Vaccarello, Robert Clergerie, Delphine Manivet și Vanessa Bruno sunt doar câteva dintre marile nume care s-au alăturat de-a lungul timpului La Redoute, pentru a realiza colecții de neuitat, în care stilul, eleganța și rafinamentul se îmbină perfect în creații cuceritoare.

Veste-courte-et-pantalon-rayé-Jacquemus

pantalon-et-chemise-Jacquemus

jupe-et-pull-Jacquemus

Posted in Hot Style & Hot Trends, La Redoute etc, Sfaturi, Tinuta zilei | Lasă un comentariu

Design de locuință: Bryan Cranston

Bryan Cranston, de neuitat în Walter White Breaking Bad, ne deschide ușile casei sale. Departe de platourile de filmare casa ne uimește prin simplitate și stilul ușor de abordat.

Bryan Cranston ne-a impresionat pe parcursul a cinci sezoane jucându-l pe Heisenberg. Astăzi, ne inspiră cu un d ecor minunat și ușor de interpretat al locuinței sale.

Cuvântul cheie? Gri. Toate elementele de deisgn realizate în nuanțe diferite ale aceleași culori. Actorul a fost în măsură pentru a se potrivi culoarea de partea ei favorită elegant alb pentru a ilumina casa lui. Zidurile sale albe sunt decorate cu picturi simple de peisaje și personaje misterioase. Și pentru a încălzi design interior utilizează roșu, cu mici retușuri acest moment pe perne sale, scaune de bar sau într-un buchet de flori proaspete..

Posted in Hot Style & Hot Trends, La Redoute etc, Pentru casa | Lasă un comentariu

Stilul college

Foarte popular între copii și adulti, odată cu revenirea zilelor de școală revine și stilul college în plină forță! Fii atentă la sfaturile noastre pentru a transforma ținutele de școală 324468918-a82489a3-9f03-44cf-9504-5b8779a9977e_1200ale copilului tău într-unele pline de stil.

Găsirea ținutei adecvate nu este tocmai ușor. În materie de stil și de modă gusturile picilor noștri rareori se potriesc cu cele ale noastre. Stilul college ar trebui să împacepe toată lumea  datorită pieselor sale atemporale și la modă!

Blazerele și Teddy: Jacheta este partea principală a ținutelor în stil colegiu. Și fiindcă la reîntoarcerea la cșoală se va schimba și vremea, se face mai rece gecile de tip  Teddy și blazerele  se vor potrivi de minune, alege modele din lână sau tweed pentru calitate și confort!

Pulovere si tricouri: mixte, acestea sunt un must-have iarna! Întoarceți-vă la țesături  frumos finisate cu decolteu în V. Alege culoarea tricourilor sau a cămășilor în concordanță 324473014-1df4949b-2b6f-4da5-bd9e-60a1436beaa7_1200cu nuanța puloverelor.  Evitați combinațiile de tip ton pe ton, dar păstrați aceeași gamă cromatică.

Imprimeurile: Chiar dacă puștiul este șeful clasei, tot nu vrem să-l maturizăm înainte de vreme! Trucuri? Imprimeuri! Alege una bucată de imprimeu cu modele drăgășale (pisici, păsări, buline, curcubeie…), care să îndulcească ținuta.

Fundițe și ecusoane: unele școli aleg să creeze un ecuson pentru toți elevii, sunt frumoase și un semn de prestigiu! Dacă școala nu aplică ecusoane ne putem gândi noi la unul: fundițe pentru fetițe și fluturi pentru băieței!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Posted in Hot Style & Hot Trends, La Redoute etc, Lumea copiilor | Lasă un comentariu