Playtech is well-known company and its trusted sites can be found here

Sezonul acesta se poartă pălăriile!

De fapt, pălăriile sunt unul dintre cele mai interesante accesorii atât din garderoba masculină, cât și cea feminină. Și zicem multe sezoane că în sfârșit vom purta pălărie, pentru că și designerii ne sfătuiesc, apoi uităm de ele și trendul rămâne doar pe paginile cataloagelor de modă.

Panama Hat with Ribbon Trim

Or, nu știu nimic mai frumos, mai special, mai feminin și misterios decât o pălărie purtată cu rafinament și delicatețe. Ne pare mai ușor să ne dezgolim picioarele în tot felul de pantaloni scurți, decât să ne ascundem ochii sub o pălărie cu boruri largi, tip Zorro (s-o numim așa, convențional :) .

Au prins cel mai bine la publicul feminin pălăriile mici, în carouri, mai exact borsalinele, care par a fi inspirate din filmele anilor 70 cu gangsteri. Cu toate acestea, pălăriile purtate de Audrey Hepburn în Mic dejun la Tiffany mi se par de-a dreptul superbe. Însoțite de mănuși lungi și purtate cu Panama Hat with Ribbon Trimpalton cu croială dreaptă arată extrem de rafinat, de elegant, de seducător.

Pălăria provoacă mintea și simțurile pentru că uneori nu dezvăluie decât un colț de privire mai mult furată, ghicită, decât văzută. Și dacă ne aducem bine aminte, Joe Cocker spunea că bărbații preferă femeile îmbrăcate doar… în pălărie!

Așadar, doamnele mele, îndrăzniți chiar să purtați de data aceasa pălărie, este poate unul dintre cele mai frumoase accesorii pe care le poate ține femeia în garderobă!

Posted in Sfaturi, Tinuta zilei, Tinute | Lasă un comentariu

Rochii de iarnă

Fie că ești în căutarea unei rochii casual, sau un model pentru o ocazie specială, în magazinul online La Redoute vei găsi întotdeauna rochia care să îți reflecte starea de spirit.

Winter Dresses

O rochie din dantela neagră este un model care nu se demodează. Îmi place această rochie din dantela, datorită croielii mânecilor, în plus această rochie arată grozav cu o pereche de colanți de iarnă și cizme cu toc.  Este o rochie perfectă pentru o ieșire de seară și nu Winter Dressesnecesită mult efort de accesorizare.

Un alt model de rochie neagră de care ai nevoie  este acest model cu aspect tricotat, perfectă , aceasta arata foarte bine cu o curea în talie, dresuri negre și botine cu platformă. Poți să-i adaugi o broșă pentru un plus de strălucire.

Cu siguranță căldura este principalul criteriu conform căruia alegem hainele în lunile de iară, dar asta nu înseamnă că trebuie să purtăm în fiecare zi doar pantaloni.

Alege ce modelul de rochie care ți se potrivește și care să te facă să te simți cea mai frumoasă, chiar dacă afară e frig și posomorât!

Posted in La Redoute etc, Tinuta zilei | Lasă un comentariu

La Redoute la Liverpool Fashion Week

Marele eveniment are loc la Liverpool Football Club și toată lumea așteaptă cu nerăbdare evenimentul glamour. Or, și La Redoute este nerăbdătoare să revină la Liverpool după succesul extraordinar pe care l-a avut Pop-up shop în Liverpool One.

În cadrul acestui eveniment aveți posibilitatea să vedeți noi produse din colecția noastră de iarnă, ​​împreună cu stilurile clasice, deja consacrate. Și pentru că moda franțuzească este considerată rafinamentul desăvârșit. Veți vedea în cel mai dulce stil clasic francez paltoane călduroase foarte feminine și boeme, pentru a vă demonstra că iarna nu trebuie să renunțăm la stil și rafinament.  Așteptăm cu cea mai mare nerăbdare transmisiunile de la Londra! :)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Posted in La Redoute etc | Lasă un comentariu